Meubelstoffeerderij-Nederland.nl/

Moderne meubelstoffering

Meubels stofferen is onze passie. Stoffeerders die moderne meubels stofferen houden van strakke, tijdloze meubels zoals van Dutch Originals (bv Gispen), Gelderland en Pastoe. Ze zijn gespecialiseerd in het perfect herstofferen van deze meubels. Ook kennen ze de geschiedenis ervan en weten precies welke stof bij het design van het meubel passend is. Zodat het karakter van het meubel na stofferen volledig in stand is gebleven. De technieken en kennis die voor stofferen van moderne meubels nodig zijn, zijn totaal verschillend van die voor antiek meubilair. Bv voor het herstellen van het zitcomfort van een moderne bank dient de meubelstoffeerder getraind te zijn in het opnieuw schuimen van een bank. Deze ervaring is nodig om weer een bank te krijgen waar iedereen heerlijk op kan zitten.

Meubels stofferen is 100%  handwerk

Elke bank dient met de hand te worden ontdaan van de oude stoffering. Hiervan worden mallen gemaakt, met behulp van deze mallen worden stukken voor de nieuwe hoes uit de stof/het leder gesneden, die daarna aan elkaar worden genaaid. Dan kan het meubel worden bekleed, als er tenminste geen gebreken aan zijn. Daarvoor wordt eerst de romp nagekeken en zonodig in orde gemaakt. Kapotte singels worden vervangen, polyether of koudschuim wordt vernieuwd of nieuw dacron aangebracht. Dat zijn werkzaamheden die niet een, twee, drie zijn uitgevoerd, maar met beleid en vakmanschap moeten gebeuren. Dat kost tijd.

Omdat Meubelstoffeerderij Nederland de tijd dat u uw meubel(s) kwijt bent zoveel mogelijk wil verkorten, halen wij uw meubel(s) pas bij u op wanneer wij er direct aan gaan werken.

Een Gratis Offerte is snel aangevraagd

Het kost u niets en het verplicht u tot niets. Na het aanvragen van een offerte ontvangt u automatisch een link naar onze stoffencollectie. Zodat u op uw gemak een keuze kan maken uit honderden eersteklas stoffen. Voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Vul hier een offerte aanvraag in.

  neem vandaag nog contact op met

  meubelstoffeerderij Nederland.nl

  Waarom zou u met ons in zee gaan?

  vAltijd drie jaar CBW garantie op onze stoffen en leer collectie’s
  vWij hebben onze eigen haal- en brengservice
  vGratis een leenbank ter beschikking
  vSnelle levertijd, u hoeft uw meubels niet lang te missen
  vBinnen 24 uur een prijsopgave
  vWerkzaam door heel Nederland en België

  Uw naam* Graag uw volledige naam

  Uw e-mailadres* Zodat wij u kunnen bereiken

  Uw telefoonnnummer* Voor eventuele vragen

  Uw vraag/bericht Waarmee kunnen we u helpen?

  Vul de Captcha in Laat zien dat u geen robot bent

  captcha