Meubelstoffeerderij-Nederland.nl/

Wij maken elke bank op maat in elke kleur stof of leder. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor een optimaal en jarenlang zitcomfort. Natuurlijk kunnen wij ook een bank naar uw eigen ontwerp maken.

Hieronder vind u de meest populaire modellen die wij maken. Wat opvalt is het tijdloze karakter wat in elk interieur past. Bent u groot of juist heel klein. Zwaar gebouwd of juist heel klein. Elke bank wordt custom made door ons vervaardigd en geheel op maat. Zodat u eindelijk van uw bank kunt genieten.

Bank op maat - Belfast

Leder vanaf €3997,- Stof vanaf €3397,-

Bank op maat - Milaan

Leder vanaf €2497,- Stof vanaf €1997,-

Bank op maat - California

Leder vanaf €4297,- Stof vanaf €3497,-

Bank op maat - Madrid

Leder vanaf €4497,- Stof vanaf € 3497,-

 
Deze prijzen zijn bedoelt om u een indicatie te geven van de te verwachte kosten.
gebaseerd op een bank van circa 200 cm breed. Uiteraard is het ook mogelijk om bijpassende fauteuils of een hocker te maken.

Via onze stoffentool kunt u een keuze maken uit ruim 500 verschillende stoffen. Daarnaast hebben wij keuze uit verschillende leder kwaliteiten maar ook voor de echte Alcantara kunt u bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag bij u thuis door heel Nederland. Om u een juist advies te geven en een bank voor u te maken waar u eindelijk goed in kan zitten.