Meubelstoffeerderij-Nederland.nl/

Stoel laten bekleden

U wilt u stoel laten bekleden? Aan het opnieuw laten bekleden van uw stoel zitten veel voordelen. Zo kost het stofferen doorgaans de helft van de prijs van een nieuwe stoel of fauteuil. 

De stof van stoelen vertoont met de jaren slijtage. Hoe intensiever het gebruik, des te meer vale plekken u begint te zien. Zonde, want uw stoel kan langer mee. U kunt opnieuw de stoel laten bekleden, zodat deze weer jaren mee kan. In plaats van een van uw favoriete meubels weg te gooien, laat u het er weer als nieuw uit zien. Of u wilt gewoon een ander uiterlijk meegeven aan uw stoel, dat beter past bij de rest van het interieur.

Andere redenen om uw stoel opnieuw te laten bekleden is omdat de stoel een erfstuk is, of andere emotionele waarder met zich meebrengt. Het is daarom ook belangrijk dat het opnieuw bekleden van de stoel door een goede meubelstoffeerder wordt uitgevoerd.

Hoe wordt een stoel opnieuw bekleed?

De meubelstoffeerder zal eerst de stoel eerst handmatig van de oude stof ontdoen. Daarna wordt het meubel nagekeken op eventuele gebreken, en waar nodig hersteld. Tot slot kan het werk aan het opnieuw bekleden van de stoel plaatsvinden. Al deze werkzaamheden kosten tijd en moeten met beleid en vakmanschap gebeuren. Daarom hebben wij één van de beste meubelstoffeerders van Nederland in ons midden, namelijk Linda Burgers.

Moderne en klassieke stoelen laten bekleden

Een goede, gespecialiseerde meubelstoffeerder werkt graag met klassieke bekledingstoffen en met kapok, jute, paardenhaar en andere natuurlijke materialen die nodig zijn bij het restaureren van een klassieke meubel. Hiermee wordt een oud familiestuk weer in ere hersteld, met gebruik van traditionele materialen.

Klassieke bekledingsstoffen voor stoel laten bekleden

Maar ook de moderne elementen die gebruikt worden bij de fabricage van stoelen zijn natuurlijk goed bekend. Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat de meubelstoffeerder precies weet welk materiaal nodig is om de stoel (of elk ander meubelstuk) met behoud van authenticiteit opnieuw te bekleden.

Autostoelen laten bekleden

Naast stoelen in uw huis, kunt u ook uw autostoel laten bekleden. Alle materialen van autostoelen, zoals leder, kunstleder of stof kunnen opnieuw worden gestoffeerd. Vooral de zijkant van de bestuurdersstoel slijt sneller door het veelvuldig in- en uitstappen. Het is mogelijk om de autostoel of achterbank helemaal opnieuw te laten bekleden of te kiezen voor een deelstoffering.

De prijs van een stoel laten bekleden

De prijs voor het herbekleden van een stoel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

  • De hoeveelheid tijd die gespendeerd moet worden
  • De gekozen stof voor het meubelstuk
  • Overige kosten, waaronder transport

De exacte kosten reken wij u graag kosteloos voor.

Wilt u ook uw stoel laten bekleden?

Vraag dan een gratis offerte aan en wij reageren binnen 24 uur:

neem vandaag nog contact op met
meubelstoffeerderij Nederland.nl

Waarom zou u met ons in zee gaan?

vAltijd drie jaar CBW garantie op onze stoffen en leer collectie’s
vWij hebben onze eigen haal- en brengservice
vGratis een leenbank ter beschikking
vSnelle levertijd, u hoeft uw meubels niet lang te missen
vBinnen 24 uur een prijsopgave
vWerkzaam door heel Nederland en België

Uw naam* Graag uw volledige naam

Uw e-mailadres* Zodat wij u kunnen bereiken

Uw telefoonnnummer* Voor eventuele vragen

Uw vraag/bericht Waarmee kunnen we u helpen?

Vul de Captcha in Laat zien dat u geen robot bent

captcha

 

 

 

Geen zorgen, uw gegevens zijn veilig. Wij houden ook niet van spam en gebruiken uw aanvraag alleen om u een vrijblijvend voorstel toe te sturen. U zit nergens aan vast.

 

css.php